ZAMZAM DELI

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 71 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Zamzam deli. Meer weten? Ontdek meer

12 jan 2023 om 9:08 Ik heb geen eten gehad hoe kan dit nou! Ik wil mijn geld terug!
8 jan 2023 om 0:53 Het eten vond ik niet erg smaakvol, de harirasoep beetje flauw, falafel was te hard doorbakken en ook niet zo smaakvol. Niet voor herhaling vatbaar op deze manier.
13 nov 2022 om 23:55 Super tasty!
16 okt 2022 om 19:12 Vreselijk, Gegrilde aubergine besteld en die was ijskoud en verbrand. Harirasoep was smaakloos, waterig en niet goed gevuld met harde kikkererwten erin. Tevens kwam de soep koud aan en dit alles voor het bedrag van €20,-, bijzonder teleurstellend.
13 okt 2022 om 21:04 Gegrilde aubergine besteld en die was ijskoud en zat in een papieren zakje. Papieren zakje helemaal doorweekt. Zelf nog in de oven gedaan, maar was niet meer te redden. Harirasoep was smaakloos, met harde kikkererwten erin. Ik bestel hier nooit meer.
13 okt 2022 om 15:27 ontbrekende items, nogmaals. eten gewoon goed
17 sep 2022 om 19:58 Great food!
9 sep 2022 om 20:27 Dit is de 3e keer dat ik panbrood bestel van 2.99,- en het niet krijg. Er wordt niet eens gebeld met, het brood is op ofzo. Ik had gebeld en stond niemand mij te woord. Toen ik terug belde was de "lijn bezet". Belachelijk met nog 4,50 bezorgkosten.
30 aug 2022 om 7:59 Falafel was keihard. Vegan tajine smaakte alleen naar warme olijven. Dolmas waren tevens keihard en smaakten exact hetzelfde als die uit een blikje. Eten was duidelijk in de magnetron gegooid en niet echt vers. Niet voor herhaling vatbaar.
22 aug 2022 om 6:23 Bestelde brood was op.Jammer dat de aubergines steenkoud werden geleverd, smaak was wel goed. Falafel was lauw en oud/droog, smaak wel goed maar daardoor toch tegenvaller. Harira soep muf/waterig. De avocadodip heeft veel roomkaas, lustte partner nie
3 jul 2022 om 18:03 de kip was rauw. RAUW. helemaal roze van binnen bah bah !!!!!!!
6 jun 2022 om 21:20 Lekker als altijd, eten had iets warmer mogen zijn.